Systrar i jeans fjärde sommaren, Ann Brashares

Nu har de vart på långt avstånd från varann över ett helt skolår då de alla pluggat på olika ställen! Det var länge sen de sågs alla fyra...
Den fjärde sommaren reser Bee till Turkiet, Lena stannar kvar på sin skola, Carmen får en vän på sin skola och Tibby pluggar film.
Allt är bra tills.. Bee blir smått kär i en 30-åring med familj, Carmen börjar fatta vad Julias (hennes vän på skolan) syfte egentligen är med deras vänskap, Tibby börjar misstänka att hon är gravid och när Kostos plötsligt dyker upp då Lena just kommit över honom...


Min åsikt:

När jag läst ut boken insåg jag att jag läst fjärde och sista sommaren med de fyra vännerna och att jag inte skulle få några fortsättningar. Det gjorde mig smått irriterad eftersom att jag bara älskar Ann Brashares serie om Systrar i jeans!
Jag har ingen speciell åsikt, förutom att jag tycker att det var lite dåligt att Carmens karaktär inte riktigt fanns med i denna bok som i de andra. Till det fanns såklart en anledning, men jag skulle velat ha med Carmens person, eftersom att det oxå var den sista boken.

Poäng (0-5):

Det blir en 5:a som vanligt då det gäller Systrar i jeans!

                                             
                                     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0